SILGRANIT® PuraDur® BLANCO - Piatra vedeta a bucatariilor moderne

SILGRANIT® PuraDur® BLANCO - Piatra vedeta a bucatariilor moderne

Cel mai bun a devenit chiar mai bun. Cel mai bun BLANCO SILGRANIT® PuraDur® reprezintă echilibrul optim între ușurința cu care se curăță și rezistență, finețe și culori ce se potrivesc perfect cu restul bucătăriei. Caracteristici material Materialul mătăsos ca piatra și cu pori fini, cu o suprafață compactă, este foarte plăcut la atingere. Fidelitate unică a culorii


Puteți alege dintre cele zece culori încântătoare, cu caracteristici identice ale suprafeței. Incredibil de ușor de întreținut și de durabil Datorită excelentelor calități ale materialului, SILGRANIT® PuraDur® este atât de ușor de întreținut și are un nivel de rezistență cum nu a mai fost oferit până acum pentru chiuvetele colorate din material compozit.

rezistență inegalabilă la pete

  • rezistență inegalabilă la zgârieturi

• rezistență inegalabilă la căldură, de până la 280°C. 

• rezistență inegalabilă la spargere

SILGRANIT® PuraDur® garantează că este:

• 100% potrivit pentru contactul cu alimentele

• 100% rezistent la acizi

• 100% rezistent la decolorare SILGRANIT® PuraDur® cu formula brevetată de protecție a igienei.


Hygiene+Plus este un scut împotriva murdăriei și bacteriilor, făcând curățarea mai ușoară. Datorită formulei sale brevetate, unice, de protecție a igienei, SILGRANIT® PuraDur® este antibacterian Testele confirmă că Hygiene+Plus reduce cu până la 98% creșterea bacteriilor relevante în ceea ce privește igiena.

Alte detalii despre caracteristicile si calitatile chiuveteleor Blanco am detaliat in articolul de pe site.

Brosura de chiuvete si robineti aflate in promotie in perioada 2018-2019 in showroomurile de bucatarii si la distribuitori o puteti vedea impreuna cu gama de electrocasnice Smeg in promotie aici, iar catalogul de SuperPromotii Protege il puteti vedea aici.

O parte din gama de chiuvete Blanco din Silgranit o puteti viziona in magazinele noastre online Eshop.Protege.ro si chiuveteonline.tm.ro

Postat in 2018-06-14 Informatii utile, Chiuvete si baterii 0 1236

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul