Catalog produse

Producător
Material

Cele mai cumpărate

Dozatoare detergent lichid 

Confort si utilitate in centrul de spalare Blanco pentru o bucatarie complet utilata. Dozatorul de detergent lichid pentru vase face parte din gama de accesorii ale firmei germane, este un detaliu absolut necesar consumatorului modern si acopera o necesitate majora a acestuia si anume lipsa de timp si nevoia de simplitate data de tendintele designului contemporan. Aceata gama de produse, absolute necesare bucatariilor moderne, au finisaje de o caliate ireprosabila, Blanco transformad inoxul si metalul in adevarate capodopere, delicate si elegante, pentru ca sa formeze un ansamblu perfect al centrului de spalare. Bucatariile dotate cu chiuvete, baterii si dozatoare de sapun lichid Blanco sunt un ansamblu armonios si placut, transmitand beneficiarului modern siguranta utilitatatii pe termen lung. Dozatoarele Blanco se potrivesc oricarui tip de chiuveta din piata si cu atat mai mult chiuvetelor Blanco, fiind un accesoriu din ce in ce mai utilizat. Designul unor modele de dozatoare Blanco fac parte din colectii de design exclusive, dedicate beneficiarilor care doresc perfectiune pana in cel mai mic detaliu. Dozatoarele de sapun lichid au rezervort de stoacare de aproximativ 300 ml, se pot umple usor, prin ridicarea capacului-pompa din partea superioara, nefiind neceara defiletarea rezervorului de sub blat.

Dozatoare detergent lichid de la Blanco reprezinta combinatia perfecta intre functionalitate si design, iar datorita materialelor de fabricatie de inalta calitate, ele trec cu succes testul timpului.

Blanco Germania vine in intampinarea beneficiarilor de bucatarii cu un produs usor de montat , de utilizat si de intretinut dand astfel o nota aparte spatiului de lucru.    

Designul potrivit perfect și finisajele exclusiviste sunt reprezentative pentru dozatoarele de detergent lichid Blanco pentru bucatarii. Dozatoarele de detergent vase, combinate cu numeroasele modele de robineți BLANCO și SteelArt, creează ansambluri atractive care incadreaza perfect cea mai importantă zonă de lucru a bucătăriei, cu funcționalități suplimentare generate de nevoile beneficiarului.

Dozatoarele de detergent lichid sunt ușor de umplut prin partea de sus, și pot montate la cele mai multe chiuvete drept completare binevenita. Deoarece recipientul de sapun lichid are capacitate de 300 ml nu este necesar sa repetati foarte des operatiunea de umplere a lui.

 Finisajul inox sau crom lucios dar si eleganta formei sunt caracteristici specifice ale acestui brand, ele fiind regasite si la dozatoarele detergent lichid, pentru ca bucataria Dumneavoastra sa beneficieze de calitate maxima. Bateriile impreuna cu dozatoarele detergent vase creeaza un mediu placut si functional in cea mai frecventata zona a bucatariei, usurandu-va astfel activitatile din bucatarie. La sugestia beneficiarilor care iubesc designul, unele dozatoare de detergent lichid au fost concepute exclusiv pentru anumite modele de chiuvete bucatarie Blanco. Dozatoarele de sapun lichid pentru vase, datorita calitatii, reprezinta o investitie de lunga durata pentru o bucatarie complet utilata, gandita functional si esthetic. Puteti comanda dozatoare detergent lichid Blanco, din magazinul nostru online, la un pret atractiv.

Compara 0