Alege combinatia ideala de culoare pentru chiuveta din bucataria ta!

Blanco Axia Antracit

ANTRACIT

Nuanta de un negru metalic elegant si natural cu o suprafata catifelata. Pigmentii metalici decenti asociaza luciul din grafit, etapa preliminara catre diamant. Culori clare si pure cu multe posibilitati de combinatie, de la bogat in contraste, modern sau armonic-elegant, totul este posibil. Foarte frumoasa atat pe suprafetele negre cat si pe cele gri. Dar si contrastant cu un blat de culoare lemn sau deschisa, cu utilizare universala.

Blanco Axia gri piatra

GRI PIATRA

O nuanta de gri inchis care sare in ochi impreuna cu o nota asemanatoare cu piatra naturala. Gradatiile calde de maro sunt cele care dau acestei nuante o eleganta naturala si eterna. Imaginea sa naturala impreuna cu delicatele nuante de gri sunt perfecte pentru diferite combinatii cu ultimele decoratiuni de lemn si piatra.

Blanco Axia alumetalic

ALUMETALIC

Nuanta cu design elegant de un gri metalizat, cu o nota de argintiu natural. Culoare cu nuanta elegant-contemporana si caracter modern-urban. Foarte frumoasa in contrast. Combinatie puternica cu lemn netratat, cu un aspect natural deschis, ca artarul si stejarul, dar, deasemenea cu multe culori calde de lemn ca fagul si nucul. Deosebit de armonioasa la decoratiuni cu parti gri, care totusi nu ar trebui sa fie rosiatice.

Blanco Axia alb

ALB

Nuanta alba pur-stralucitoare. Pur si curat. Culoare unica, cu un spectru larg de posibilitati in combinatie. Placut si confortabil in combinatie cu lemn deschis, dar si cu decoratiuni gri. Nobil cu lemn inchis , ca nucul. Expresiv in contrast cu decoratiuni negre sau culori puternice, tineresc-modern.

Blanco Axia jasmin

JASMIN

Culoare deschisa de fildes, cu nuante de galben crem. Usoara si delicata ca florile de iasomie. Culoare fina, prietenoasa. Ideala pentru stiluri naturale, calde. Discret nuantat cu piatra de culoare deschisa, naturala dar si lemn deschis. Eleganta ,cu bun gust in contrast cu lemn de culoare puternica, inchisa dar si rosiatica. in special in combinatie cu fronturi alb-crem si magnolie.

Blanco Axia sampanie

SAMPANIE

Nuanta eleganta de bej. Culoare cu textura naturala. Structurata fin si spumos ca si sampania de inalta calitate. Din cauza caracterului fin de piatra ,este necomplicata la decoruri din piatra de culoare deschisa. Mai ales la suprafete plate sau incorporate ca dintr-o fonta. Valoroasa in contrast cu lemn nobil inchis la culoare.

Blanco Axia sand

SAND

Clasica, cu structura de nisip granulat-vioi si aspect de material natural. Diversificata si loiala in traditia de piatra Terazzo. Simpla in combinatie cu o varietate de culori traditionale din lemn, arata adevaratul SILGRANIT Nisip. Nativa, confortabila cu fag si stejar. Familiara si fara griji cu lemn deschis si decoratiuni din piatra.

Blanco Axia trufe

TRUFE

Eleganta de culoare gri-maro cu caracter natural de pamant. Structurata schimbator de la gri la maro. Valoroasa ca trufele proaspete. Se pot combina diversificat. Modern, in armonie cu natura, cu lemn deschis ca stejarul cenusarit. Elegant-luxos in combinatie cu lemn inchis ca nucul american. Perfecta la toate decoratiunile cu parti gri, ca betonul sau lemnul cenusiu.

Blanco Axia cafea

CAFEA

Nuanta maro senzual calda, cu nota intunecata si textura delicata ce confera un farmec natural. Eleganta clasica, luxoasa ce aminteste de o cafea aromata. Puternica in contrast, la nuante de crem deschis si lemn deschis. Armonioasa cu lemnul natural. Luxoasa cu lemnul pretios inchis la culoare. Suprafata fina bogat nuantata, contrastanta cu decoratii lucioase.

COMBINATII ELEGANTE DE CULORI ALE CHIUVETELOR BLANCO

Nu a fost niciodata mai usor sa proiectati o ambianta placuta in bucatarie. 
Cu CombiColours de la BLANCO, specialistul german in calitate, chiuvetele colorate creeaza posibilitati nesperate de a plasa accente prin culorile cele mai potrivite.
Gasiti cea mai potrivita combinatie de culori pentru fiecare stil de design interior si beneficiati de inalta calitate si functionalitate a centrelor de spalare BLANCO - zi si noapte.

Alegeti-va culorile online.
Asistentul online (disponibil accesand aici) pentru culori de la BLANCO va ofera oportunitatea de a testa online combinatiile dorite de blaturi de lucru din granit sau termorezistente, peretii bucatariei, baterii si chiuvete de la BLANCO.
Deocamdata aceasta interfata este disponibila numai in limbile germana, engleza si franceza.
Asistentul online CombiColours este usor de utilizat prin alegerea unei texturi de blat, textura de perete, o culoare pentru baterie si o culoare pentru chiuveta. Mai apoi, puteti compara 3 variante diferite, modificandu-le si evaluandu-le pana veti putea decide asupra celei mai bune combinatii de culori.
Din motive tehnice culorile prezentate pot diferi de cele reale. Pentru o alegere cat mai corecta consultati paleta de culori la sediul Protege-Parol, dealer BLANCO.


Compara 0