Cele mai cumpărate

CHIUVETE DE GRANIT 

Chiuvete Granit Blanco

Chiuveta granit bucatarie Blanco: o investitie excelenta pentru o viata intreaga. Calitatea de necontestat a produselor germane este inca o data reflectata in produsele BLANCO,care ofera, implicit, confort si design pentru o bucatarie moderna. Ele impresioneaza prin calitatea deosebita a materialului, varietatea culorilor si estetica superioara.

Chiuvetele BLANCO SilGranit au caracteristici de neegalat. Materialul SILGRANIT PuraDur II, din care sunt realizate chiuvetele de bucatarie Blanco, este detinator a sapte brevete internationale si numeroase certificari acordate de institutii de standardizare. Proprietatile unice ale acestui material, confera chiuvetelor granit Blanco calitati deosebite de rezistenta mecanica la lovire si zgariere precum si rezistenta termica (de pana la 280°C).

Este un material foarte fin, igienic, cu o textura care nu se pateaza si care faciliteaza alunecarea cu usurinta a apei rezultate din scurgerea vaselor. Utilizarea pe termen lung, fara grija si intretinerea usoara au determinat beneficiarii de chiuvete bucatarie Blanco sa le recomande cu incredere.

Daca sunteti nehotarat puteti alege dintre cele 9 culori: antracit, gri piatra, alumetalic, alb, jasmin, sampanie, sand, trufe, cafea, chiuvete cu montare clasica pe blat, montare la nivelul blatului sau sub blat, cuve cu diferite dimeniuni, picurator mic sau mare, clasic sau inclinat, dimensiuni potrivite pentru corpuri mobila drepte sau pe colt. In pachetul de livrare al chiuvetei vor fi incluse, un sistem aqua stop de 3 1/2’’, sifon si cleme.

Descoperiti gama de chiuvete Blanco din Granit

Ca si accesorii optionale, in functie de model, se pot adauga la comanda o varietate de accesorii chiuveta bucatarie: un tocator din lemn masiv, capac Ventil CapFlow, un cos de vesela Inox Clasic, etc. Nu uitati de bateriile granit asortate la culoare si/sau recomandate de producator. Achizitionati chiuveta granit preferata din magazinul nostru online, la cel mai bun pret si transport gratuit.

In secolul vitezei, timpul este extrem de pretios si amenajarile moderne ale spatiilor rezidentiale reflecta tot mai mult personalitatea si unicitatea rezidentilor. Chiuveta este cel mai important loc din mobilerul de bucătărie. Studiile facute pe o multime de bucatarii au demonstrat ca 60% din timpul petrecut in bucatarie, de catre noi, utilizatorii de bucatarii, este dedicat activitatilor care o implica, de aceea ea este considerata punctual central al bucatariei.

Prepararea mancarii, spălatul si tocatul alimentelor si curatarea spatiului de lucru sunt activitati importante in bucatarie. Iata de ce, Blanco Germania - producatorul de chiuvete de foarte buna calitate, dedica multe resurse  studiului acestor activitati, studiu ce sta la baza productiei de chiuvete bucatarie. De aceea Blanco investeste resurse nelimitate in dezvoltarea si perfectionarea materialelor din care sunt produse chiuvetele si bateriile. Toate acestea sunt in scopul de a va face munca noastra din bucatarie mult mai utila si placuta.

Chiuvetele BLANCO SilGranit PuraDurII au in compozitie 80% QUARTZ combinat cu compusi acrilici, ceramici si pigmenti de aceeasi culoare, sunt verificate in cele mai mici detalii in laboratoarele Blanco, prelucrate si finisate astfel incat sa impuna standarde de calitate in bucatarie. Calitatea componentelor cofera, pentru chiuveta granit Blanco, caracteristici de neegalat. Granitul SI QUARTZUL sunt roci recunoscute pentru duritatea si rezistenta lor, aceste chiuvete BLANCO SilGranit PuraDurII fiind astfel o investitie garantata pe termen foarte lung.

Aceste proprietati  oferă ușurință în întreținere și un nivel de rezistență care nu a fost niciodată redat, până acum, pentru chiuvetele compozite colorate. Din experienta celor peste 10 ani de reprezentare pe zona de Vest a Romaniei, cu incredere, enumeram proprietățile SILGRANITului:

  1. ușurință remarcabilă la igienizare si îngrijire

  2. durabilitate superioară (locul 7 in scara duritatilor MONS)

  3. aspect natural, ca de piatră, culori foarte moderne

  4. rezistență remarcabila la zgârieturi

  5. rezistență de neegalat la spargere

  6. rezistență la căldură (până la 280 °C)

  7. potrivit 100% pentru uz alimentar

  8. rezistență 100% la acizi casnici

  9. 100% nu se decolorează (nici macar sub actiunea razelor solare)

Pe lângă un design remarcabil, utilizarea optima a spațiului, modelul ergonomic și ușurința curățării sunt beneficii pe care Blanco le livreaza in pachet, odata cu produsul dorit. O chiuvetă din Silgranit PutaDurII se integrează perfect în orice amenajare.

Disponibile mai multe culori moderne si extrem de multe modele, cu linii drepte sau curbe, chiuvetele bucatarie Blanco ofera spatiu generos. De aceea, combinația potrivită de set chiuvetă și baterie, creează o ambianță care se potrivește fiecarui stil de viață din orice casă.

Important este ca, atunci cand definim modelul de chiuveta din mobila de bucatarie, sa tinem cont de posibilitatilea de montare pe blat, sub blat sau la acelaşi nivel cu blatul pentru ca alegerea sa fie cu adevarat  personalizata. Nu uitati sa luati in considerare, pentru un plus de confort si utilitate, si dotarea chiuvetelor cu dozatoare de detergent lichid vase, tocatoare si/sau cosuri pentru cuvele chiuvetelor, etc. Astfel, Blanco si Protégé Parol dovedesc ca au ca obiectiv comun grija permanenta pentru nevoile si confortul Dumneavoastra, dragi beneficiari de bucatarii.

Compara 0