Catalog produse

Cele mai cumpărate

Pachete promotionale 

Promotii speciale din partea Blanco! Beneficiati acum de reducere si avantaje multiple la achizitionarea produselor aflate la promotie!

Seturi de baterii si chiuvete din granit sau inox sunt produse de producatorul german de top de chiuvete si baterii pentru mobila din bucatarie. Blanco Germania este recunoscut la nivel international drept cel mai mare producator de chiuvete din compozit de granit din lume. Va punem la dispozitie calitate germane, certificata si testata direct, pentru bucataria ideala amenajarii casei perfecte. Propunerile noastre din aceasta categorie se refera la pachete de chiuvete si baterii ce imbina, in mod armonios, eleganta designului si estetica exclusiva cu rezistenta materialelor de calitate inalta, utilizate pentru fiecare componenta a chiuvetei sau robinetului, iar igienizarea si intretinerea acestor suprafete din granit compozit se face fara efort.

Pentru a beneficia de oferte atragatoare de pret alegeti, cu incredere, set chiuveta si baterie din Silgranit (80% Quartz). De aceea, va recomandam seturile de chiuvete si baterii din granit, o roca recunoscuta pentru rezistenta la socuri si la temperaturi extreme (280 grade), adica ideala pentru o utilizare indelungata (minim 20 ani) in conditii optime. Blanco produce o diversificata gama de modele, culori si dimensiuni de chiuvete,  iar propunerile noastre tin cont de nevoia unei integrari perfecte in orice tip si design de bucatarie. Echilibrul perfect creat intre culorile Blanco, moderne si in trend, si cele ale ambientului casei dumneavoastra, creaza impresia de unitate si naturalete.

Cand este vorba de chiuvete din INOX, producatorul Blanco Germania selecteaza si verifica fiecare achizitie a materialului, inox 18/10, utilizat in producerea chiuvetelor si bateriilor Blanco. Acesta are un aspect foarte placut la atingere, este rezistent, in timp, la pete, rugina sau corodare. Datorita rezistentei verificate si dovedite a suprafetelor din inox, scade spre zero existent oricarui risc de spargere sau fisurare a chiuvetei din mobilierul de bucatarie.

Compara 0