Cele mai cumpărate

CHIUVETE INOX 

Chiuvete inox Blanco

Va prezentam si va oferim, in magazinul nostru online, chiuvete BLANCO fabricate din trei tipuri de materiale, care se potrivesc fiecarei dimensiuni de corp mobilier si de corp de colt din mobila de bucatarie. Cu o gama extrem de variata de produse BLANCO: chiuvete, baterii (robineti), dozatoare de sapun lichid, se poate realiza absolut orice tip de bucatarie. BLANCO utilizeaza numai materiale de inalta calitate in procesul de productie. Pentru chiuvetele de inox se foloseste tabla din otel inoxidabil 18/10 (DIN-NORM 1.4301). Standardul DIN-NORM 1.4301 se refera doar la produsele de inalta calitate, astfel ca nivelul calitatii si functionalitatii produselor BLANCO se regaseste la toate tipurile de produse.

Noi am luat in considerare ca, in secolul vitezei, timpul este pretios , iar amenajarile spatiilor rezidentiale reflecta tot mai mult personalitatea si unicitatea locatarilor. De aceea am pregatit o selectie de produse care tin cont de solicitarile Dumneavoastra privind de functionalitatea, durabilitatea in utilizare, ergonomia si a optiunilor in materie de design. Fiindca chiuveta Blanco din inox este cel mai important loc din mobilerul de bucătărie, studiile au demonstrat ca 60% din timpul petrecut in bucatarie, de catre noi utilizatorii de bucatarii, este dedicat activitatilor care o vizeaza. Prepararea hranei, spălatul / tocatul alimentelor si igienizarea spatiului de lucru sunt sarcini importante, care ar trebui să fie făcute cât mai eficient posibil și pe care nici un aparat din bucătărie nu le poate face pentru noi. Iata de ce, Blanco Germania - producatorul de chiuvete de foarte buna calitate, dedica multe resurse  studiului acestor activitati, studiu ce sta la baza productiei de chiuvete bucatarie, investind resurse importante in dezvoltarea si perfectionarea materialelor din care sunt produse chiuvetele si bateriile in scopul de a va face munca noastra din bucatarie mult mai placuta.

Gama de chiuvete Blanco din inox

BLANCO folosește numai aliaj din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate pentru a satisface cel mai înalt standard posibil. INOX-ul 18/10, materialul din care sunt produse chiuvete inox Blanco, este verificat in cele mai mici detalii in laboratoarele Blanco, prelucrat si finisat astfel incat sa impuna standarde de calitate in bucatarie. Pe lângă un design remarcabil, utilizarea optima a spațiului, modelul ergonomic și ușurința curățării sunt beneficii pe care Blanco le livreaza in pachet, odata cu produsul dorit. O chiuvetă din inox de la Blanco se integrează frumos în orice bucătărie - inoxul este mai bun decât aproape orice alt material. Acesta este rezistent la acizi (ex. acid citric, acid acetic),la pete cauzate de cafea sau anumite tipuri de fructe, caldura, potrivit pentru uz alimentar, inoxidabil, nu se decoloreaza si usor de intretinut (inoxul Blanco isi pastreaza stralucirea timp indelungat cu un minim de ingrijire si folosind produse de curatare normale). Disponibile mai multe finisaje moderne (inox satin lucios, inox cu aspect periat sau leinen)  si extrem de multe modele, cu linii drepte sau curbe, chiuvetele bucatarie Blanco ofera spatiu generos. De aceea, combinația potrivită de set chiuvetă și baterie, creează o ambianță care se potrivește fiecarui stil de viață din orice casă. Important este ca, atunci cand definim modelul de chiuveta din mobila de bucatarie, sa tinem cont de posibilitatilea de montare pe blat, sub blat sau la acelaşi nivel cu blatul pentru ca alegerea sa fie cu adevarat  personalizata. Nu uitati sa luati in considerare, pentru un plus de confort si utilitate, si dotarea chiuvetelor cu dozatoare de detergent lichid vase, tocatoare si/sau cosuri pentru cuvele chiuvetelor, etc. Astfel, Blanco si Protégé Parol dovedesc ca au ca obiectiv comun grija permanenta pentru nevoile si confortul Dumneavoastra, dragi beneficiari de bucatarii.

Compara 0