Cele mai cumpărate

Baterii granit 

Descopera oferta noastra de baterii din granit de la BLANCO si bucura-te de o bucatarie bine mobilata si echipata in fiecare zi. Gama noastra diversa de baterii de bucatarie iti va permite sa ai la dispozitia ta o produsul care sa se potriveasca cu chiuveta ta pentru a crea un mediu potrivit pentru orice fel de design al bucatariei.

Pe langa acesta, diversitatea de culori si design a bateriilor din granit si a chiuvetelor BLANCO te va ajuta sa ai o amenajare a bucatariei tale de nota 10. Fiind produse de calitate germana realizate din materiale de top, bateriile BLANCO sunt usor de intretinut si curatat, fiind de asemenea si rezistente la zgarieturi, rugina si acizii din bucatarie.

Pentru ca vrem sa iti punem la dispozitie produse de cea mai buna calitate, producatorul german BLANCO a testat de 3x aceste produse pentru a se asigura ca tu primesti un produs de calitate de top, rezistent la uzura zilnica.

S-au facut studii care au aratat ca in medie o baterie este utilizata de 50 ori / zi, iar acest fapt a facut ca BLANCO sa creasca rezistenta acestor baterii prin adaugarea de materiale de calitate premium.

Inainte ca orice model sa fie pus spre comercializare, producatorul german il testeaza riguros, pentru a se asigura ca intreaga calitate a produsului este de top si pentru a trece testele de certificare.

Compara 0