In general, o chiuveta are o perioada de folosinta de aproximativ 20 de ani. Acesta este si motivul pentru care, la cumpararea unei chiuvete, trebuie sa analizati bine rentabilitatea acestei investitii. Chiuveta BLANCO nu a dezamagit pe nici un client pana acum! Va punem la dispozitie o gama larga de Chiuvete Bucatarie Blanco de la producatorul german, la pret promotional.

Chiuveta este locul din bucatarie in care se desfasoara peste 60% din activitate. Producatorul Blanco Germania a creat pentru Dumneavoastra o gama larga de chiuvete din granit si chiuvete din inox, care se intrec prin design-ul deosebit si multiple functionalitati.

Materialul inovativ SilGranit PuraDur II®, din care sunt realizate chiuvetele bucatarie Blanco, este detinator a sapte brevete internationale si numeroase certificari acordate de institutii de standardizare. Proprietatile unice ale acestui material, confera chiuvetelor Blanco calitati deosebite de rezistenta mecanica la lovire si zgariere precum si rezistenta termica (de pana la 280°C). Alte caracteristici importante ale chiuvetelor Blanco SILGRANIT PuraDur II® sunt rezistenta la pete (de natura chimica sau organica), curatarea usoara si scurgerea lina a apei pe suprafata acestora. Magazinul Chiuvete Online va pune la dispozitie o gama variata de baterii bucatarie, accesorii si chiuvete Blanco, care se incadreaza in corpuri de mobila cu latimea de 30 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 60 cm sau 80 cm. De asemenea exista variante de chiuvete bucatarie cu o cuva, cu o cuva si jumatate, cu doua cuve, cu spalator de fructe sau fara. Orientarea cuvei poate fi stanga sau dreapta pentru modelele reversibile ( se pot monta in partea stanga sau in partea dreapta ) sau dedicat stanga si dedicat dreapta, pentru anumite modele.
Cuvele au adancimi diferite si forma patrata, rotunda sau ovala. Montarea chiuvetelor de bucatarie Blanco se poate face pe blat, la nivelul blatului sau sub blat. Design-ul chiuvetelor si robinetilor Blanco se preteaza la mobila de bucatarie ieftina sau scumpa si se pot monta pe mobilier din PAL, mobilier din lemn masiv sau inox.

Accesorizarea chiuvetelor Blanco aduce un plus de confort, igiena si stil bucatariei Dumneavoastra. Indiferent daca este vorba despre un tocator alimente, o tava inox, un cos plastic sau inox, un recipient multifunctional din inox, un dozator pentru detergent lichid incorporat in blat sau de un cos de gunoi compartimentat, calitatea Blanco prezenta in cel mai mic detaliu. Majoritatea chiuvetele Blanco sunt dotate cu excentric. Unele modele vin in pachetul standard fara excentric, acesta putand fi achizitionat ulterior direct din magazinul nostru online. Ca o noutate adusa de magazinul Chiuvete Online, va recomandam un tocator electric de resturi menajere, ce se poate monta doar pe chiuvetele cu scurgerea de 3-1/2''.

Deasemenea, Chiuvetele Bucatarie Inox sunt finisate satin-lucios sau cu suprafata decorativa inox panzat (anticalcar), care ascunde semnele de uzura.
Achizitionati pachete promotionale chiuveta + baterie la cel mai bun pret! Important: TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE CE DEPASESC VALOAREA DE 199 LEI!
Garantam ca produsele din acest magazin sunt originale, marca Blanco Germania!
Garantia de 100% oferita de Blanco pentru Chiuvetele de Bucatarie si Bateriile de Bucatarie reprezinta un motiv in plus sa alegeti calitatea si eleganta Blanco!


Compara 0