Cele mai cumpărate

Baterii si robineti 

 • Baterii granit
  Baterii granit

  Descopera oferta noastra de baterii din granit de la BLANCO si bucura-te de o bucatarie bine mobilata si echipata in fiecare zi. Gama noastra diversa de baterii de bucatarie iti va permite sa ai la dispozitia ta o produsul care sa se potriveasca cu chiuveta ta pentru a crea un mediu potrivit pentru orice fel de design al bucatariei.

  Pe langa acesta, diversitatea de culori si design a bateriilor din granit si a chiuvetelor BLANCO te va ajuta sa ai o amenajare a bucatariei tale de nota 10. Fiind produse de calitate germana realizate din materiale de top, bateriile BLANCO sunt usor de intretinut si curatat, fiind de asemenea si rezistente la zgarieturi, rugina si acizii din bucatarie.

  Pentru ca vrem sa iti punem la dispozitie produse de cea mai buna calitate, producatorul german BLANCO a testat de 3x aceste produse pentru a se asigura ca tu primesti un produs de calitate de top, rezistent la uzura zilnica.

  S-au facut studii care au aratat ca in medie o baterie este utilizata de 50 ori / zi, iar acest fapt a facut ca BLANCO sa creasca rezistenta acestor baterii prin adaugarea de materiale de calitate premium.

  Inainte ca orice model sa fie pus spre comercializare, producatorul german il testeaza riguros, pentru a se asigura ca intreaga calitate a produsului este de top si pentru a trece testele de certificare.

 • Baterii inox si crom
  Baterii inox si crom

  Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de bucataria ta si sa ai parte de mai mult confort si eleganta la tine acasa iti recomandam sa vezi intreaga gama de baterii din inox/crom de la BLANCO.

  Acestea au caracteristici remarcabile, fiind tesate si certificate pentru standardele germane. Materialele din care sunt fabricate aceste baterii din inox au fost realizate pentru a asigura durabilitate si siguranta la utilizarea lor.

  Asta inseamna ca intreaga gama de baterii BLANCO este extrem de rezistenta la temperaturi mici, socuri, zgarieturi si nu permit depunerea de calcare. Certificalie DVGW arata ca aceste baterii din inox asigura o calitate a materialelor ridicata si ofera o siguranta sporita de folosire.

  Avand si un design elegant/modern, gama noastra de baterii de bucatarie iti va asigura o armonie perfecta cu chiuveta Blanco aleasa.

In primul rand, din punct de vedere calitativ, bateriile pentru chiuvete de bucatarie BLANCO, produse in Germania, reprezinta prima alegere. Materialele utilizate, tehnologia de productie si rigurozitatea germana, reunite in produsele BLANCO, confera satisfactia utilizarii pe durate foarte lungi de timp. Bateriile BLANCO sunt realizate din componente de inalta calitate si produse certificate care sa ofere maximul de siguranta de care avem nevoie pentru sanatatea fiecaruia. Acestea sunt supuse celor mai stricte teste, conforme cu toate standardele internationale, iar aditional sunt monitorizate in functionare printr-un program cu utilizatori voluntari.

Baterii bucatarie de la producatorul german Blanco, sunt produse intr-o gama larga de modele, de dimensiuni şi de culori, pentru a face din bucataria Dumneavoastra un spatiu perfect, potrivit nevoilor reale de functionalitate si design si in care Dumneavoastra sa va petreceti timpul in mod calitativ.

Alegeti, in mabila de bucatarie, interacțiunea perfectă dintre robinet și chiuvetă, pentru ca sa va creati maximum de funcționalitate și estetică în bucătărie.

Materialele de calitate superioara utilizate in producerea acestor baterii granit si baterii inox – sunt renumite pentru proprietati exceptionale, precum rezistenta si usurinta la intretinere. In plus, tehnologiile inovatoare patentate de producatorul german Blanco urmăreșc cele mai înalte standarde de siguranță și de igienă. Robineții monocomandă BLANCO Germania  sunt supuși unor teste foarte stricte, sunt monitorizați suplimentar, cu acordul utilizatorilor, pentru un plus de rezistenta si siguranta a intreagii familii. Totodata, se verifica daca bateriile Blanco resping murdaria si bacteriile. Pentru un plus de confort si pentru a dispune de o rază mare de lucru alegeti avantajele unui robinet cu cap extensibil (cu cap de dus). Este mai ușor atunci cand umpleti oalelele mari și vasele și ajută la curățarea mai rapida a cuvei sau cuvelor chiuvetei. Furtunele extractabile ale robineților cu duș au o supapă integrată de sens, pentru a preveni curgerea apelor uzate înapoi în alimentarea cu apă.

Funcțiile suplimentare  integrate in robineti, de catre Blanco Germania, se refera la controlul deschiderii și închiderii ventilului chiuvetei sau a blocarii valvei de închidere pentru mașina de spălat vase. Regulatoarele de jet, brevetate, ale bateriilor cu dus reduc depunerile de calcar, iar sita elastică din silicon previne depunerile de calcar.

Pentru un plus de design, gama noastra de produse ofera beneficiarilor cu atiudini avangardiste modele in linii drepte si unghiuri clare sau celor cu preferinte de amenajare clasica linii curbe generoase ce se potriviesc perfect unei atmosfere calde, clasice si elegante. Au fost incorporate in robinet, pentru a adapta robinetii din bucatarie solicitarilor contemporane, tehnologii moderne. Una din ele este solutia speciala Blanco pentru ferestre. Daca pozitionati chiuveta Dumneavoastra în fața ferestrei, trebuie sa stiti ca programul de baterii bucatarie BLANCO include o mulțime de modele atractive, de înaltă calitate.

Bateriile si robinetii Blanco au un interior cu valoare care durează. Cartușele BLANCO cu plăci ceramice de înaltă calitate au viață lungă, funcționare foarte lină și sunt rezistente la presiunea apei.

Paleta diversificata de culori, finisaje si modele de baterii bucatarie va da posibilitatea sa gasiti perechea perfecta de  chiuveta – baterie. Astfel puteti beneficia de promotii, oferte de pret atragatoare si reduceri. In plus, acum puteti avea produsele dorite usor, rapid, la cel mai bun pret, cu transport gratuit in toata tara (la comenzi de peste 399 RON).

Compara 0