Top 5 tendinte de decorare a mobilierului de bucatarie

Top 5 tendinte de decorare a mobilierului de bucatarie

Chiuveta de bucatarie a devenit mult mai mult decat un spatiu pentru curatarea si spalarea vaselor murdare. 

In schimb, bucataria insasi a devenit un punct central principal al unei case, iar proprietarii de case de pretutindeni aleg chiuvete elegante pentru a adauga bucatariei lor, facand camera sofisticata, sic si frumoasa. Designerii si proprietarii de case demonstreaza ca chiuveta de bucatarie poate actiona, de asemenea, ca un punct focal de design. Verificati aceste tendinte legate de chiuveta de bucatarie:

1. Accesorizare cu prosoape de sezon

Una dintre cele mai preferate tendinte de decor este prosopul simplu (carpa de sters vasele)! Potrivirea unei anumite culori sau a unui stil de bucatarie sau doar alegerea unui model sofisticat al prosopului si asezarea lui peste chiuveta Dumneavoastra de bucatarie adauga un pic de eleganta spatiului Dumneavoastra.

2. Florile aduc un aspect placut bucatariei Dumneavoastra

Florile proaspete pot infrumuseta orice spatiu, dar acest mic detaliu da viata bucatariei. Pentru un plus de confort si eleganta acestea vor adauga un aer fresh si natural in bucatarie.

3. Semne si tablouri mici

Prin aceste doua elemente ne putem decora bucataria in stilul nostru personalizat pentru a ne bucura cu adevarat de ea si a avea parte de o bucatarie frumoasa care sa ofere experienta de utilizare placuta.

4. Adaugarea unui tapet

Tapetul poate adauga uneori mai multa culoare si eleganta unei camere decat vopselei. In bucatarie, ne place sa vedem cum proprietarii de case isi imperecheaza stilurile si culorile intr-o o tema anume.

5. Accesorii de chiuveta

Multe chiuvete BLANCO vin cu accesorii personalizate pentru chiuveta care se potrivesc cu stilul chiuvetei. Aceste accesorii sunt o tendinta de decor proprie, oferind totodata un spatiu mai util in bucatarie.

Postat in 2019-09-13 Stiluri si tendinte 0 3666

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior