Excelenta designului italian, cultul german al calitatii, pasiunea pentru acasa

Excelenta designului italian, cultul german al calitatii, pasiunea pentru acasa

Pricepere, creativitate si stil: acestea sunt calitatile care dau contur identitatii italiene. Fara a fi o intamplare, produsul cel mai exportat de italieni este inegalabilul sentiment al designului si stilului.

Pentru ca Protege Parol inseamna detaliul care face diferenta de 15 ani, pentru ca am inteles toate aceste lucruri, dar si pentru ca am pus intotdeauna calitatea si designul pe primul loc, in gama noastra exhaustiva de solutii, produsele italiene au un loc aparte. 


Electrocasnice Smeg italia, design italian pentru bucatarii stilate si functionalitate maxima.    Hota Elica Italia, design Gaetano Pesce, pentru bucatarii spectaculare

Electrocasnicele Smeg, Elica si Hotpoint 
Placi decorative din HDF perforat 
Manere si butoni in stil clasic antichizat sau modern 
Usi glisante, usi cu rame din aluminiu, usi cu deschidere in plan paralel, picuratoare si accesorii din fir metalic.

Arta si calitate in bucatarie, atentie la nevoile clientului modern, Blanco Germania

Germanii sunt recunoscuti pe plan mondial pentru cultul lor privind calitatea produselor si serviciilor. Se situeaza printre primii prin promovarea MANAGEMENTului CALITATII, pus in practica printr-un control consecvent al calitatii produselor incepand de la materia prima pana la obtinerea produsului finit. La toate acestea contribuie atat sistemul logistic cat si stocarea produselor finite in depozite adecvate si moderne, realizanduse astfel o aprovizionare rapida a centrelor de distributie. 

In practica, chivetele BLANCO exprima calitate, functionalitate si design. Intr-o paleta larga de sortimente, BLANCO ofera chiuvete fabricate din trei tipuri de materiale, care se potrivesc fiecarei dimensiuni de corp de bucatarie si de corp de colt. La o gama extrem de variata de produse BLANCO, se poate realiza absolut orice tip de bucatarie.

Bucatarii cu design modern si accesorii calitative, design si stil in viata beneficiarului modern

Alaturi de aceste produse germane Protege Parol, in calitate de DEALER BLUM in Banat, propune feronerii austriece de la Blum pentru mobila din PAL, MDF, HDF, lemn masiv. Calitatea lor este incontestabila, recunoscuta de catre beneficiarii finali si producatorii de mobilier. 

In casa, problema cablajelor nu se opreste la inconvenientele de ordin practic si estetic, deoarece acestea necesita o mare atentie acordata caracteristicilor electrotehnice. Utilizarea de cabluri, prize si alte sisteme electrice care au o calitate indoielnica si nu corespund specificatiilor ridica probleme de functionalitate si siguranta, rezultand in defectarea iremediabila a aparaturii si chiar incendii sau electrosocuri. Solutia pentru aceste probleme o reprezinta utilizarea de sisteme profesionale (prize) pentru blatul de lucru si corpurile suspendate de mobilier, de inalta calitate de la BACHMANN Germania si SCHULTE ELECTROTEHNIK Germania.

Sa nu uitam de foliile ornamentale de la SIBU Design Austria cu ajutorul carora va puteti testa creativitatea in casa Dumneavoastra. 

SUNTETI IN AMENAJARE SI DORITI O SCHIMBARE?

Design de produs, calitate performanta, detalii subtile, consiliere profesionala, solutii moderne de organizare si depozitare, materiale si suprafete decorative, preturi foarte bune, iata motive suficiente sa vizitati Protege Parol.

Postat in 2014-11-12 Stiluri si tendinte 0 2456

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul