Showroom mobilier Protege Parol Timisoara: un regal Blanco - Smeg - Elica - Blum

Showroom mobilier Protege Parol Timisoara: un regal Blanco - Smeg - Elica - Blum

Showroom-ul de mobilier si accesorii mobila al Protege Parol este un punct de atractie in zona de Vest a Romaniei, prezentand solutii moderne si inovative pentru  mobilier, optimizari spatii, dressing-uri si usi glisante. 

Showroom mobila Timisoara, Protege Parol, Poza 1

Atent selectate, produsele si solutiile prezentate au rolul de a va oferi posibilitatea amenajarii personalizate a spatiului Dumneavoastra.

Atentia la detalii a determinat o selectie riguroasa a brand-urilor prezentate de catre societatea noastra. Designul Italian si calitatea germana sunt criteriile care au influentat deciziile noastre de achizitie si promovare a produselor.

BLANCO Germania, BLUM Austria, SCHULTE ELECTROTECHNIK Germania, SMEG Italia, ELICA Italia, BACHMANN Germania, MARELLA DESIGN Italia, SIBU DESIGN Austria, PREMLINE Italia sunt cateva brand-uri pentru care PROTEGE PAROL este in atentia publicului iubitor de frumos.

Un segment aparte al amenajarilor de interior il reprezinta BUCATARIA. Acestei zone din spatiul personal al Dumneavoastra noi ii dedicam o atentie deosebita.

 Showroom Protege Parol - Martir Cernaianu - Timisoara 

Chiuvetele si robinetii de bucatarie de la Blanco sunt investitia perfecta pentru zona de spalare din bucatarie. Gama diversificata modele de chiuvete si robineti precum si accesoriile personalizate acopera nevoile chiar si a celor mai pretentiosi beneficiari.

Showroom Protege Parol - Martir Cernaianu - Timisoara   Showroom Protege Parol - Martir Cernaianu - Timisoara

Conceptul Dynamic Space by Blum este prezentat in showroom-ul nostru printr-o bucatarie executata chiar la Blum Austria. Acest concept promoveaza o utilizare mai buna a spatiului si o crestere a calitatii miscarii in bucatarii.DYNAMIC SPACE - un nou standard in bucatarie oferit de Protege Parol, dealer zonal Blum.

Showroom Protege Parol  - Martir Cernaianu - Timisoara   Shoerroom Protege Parol - Martir Cernaianu - Timisoara   Showroom Protege Parol - Martir Cernaianu - Timisoara

Cu Smeg si Elica Italia, electrocasnicele ocupa locul central in inima locuintei, un loc care ii aduna pe toti in jurul lor.  Astfel bucataria integreaza toate functiile si devine cadrul perfect pentru acele momente pretioase si placute. Intotdeauna expresive si eclectice, acestea sunt purtatoarele stindardului "Made in Italy": design de calitate, faimos peste tot in lume pentru amestecul sau de arta si functionalitate.

Postat in 2014-11-12 Showroom 0 3424

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul