Organic, fluid, elegant, cubic - chiuvete de bucatarie BLANCOADON si BLANCOYOVA

Organic, fluid, elegant, cubic - chiuvete de bucatarie BLANCOADON si BLANCOYOVA

Chiuveta BLANCOYOVA 6S Silgranit Puradur II - o chiuveta cu lini inspirate din natura, creata parca pentru bucatarii minimaliste.

Designul organic, fluid, elegant, inspirat din unduirea apei, te face sa tresari la gandul ca o poti avea in bucatarie. Sentimentele minunate ce le-am trait cand am vazut-o prima data se compara cu o iubire neimpartasita. Valul delicat a carui creasta  inconjoara cuvele precum si colturile rotunjite, inspirate din natura, o fac potrivita oricarei amenajari, fie ea clasica sau moderna, minimalista sau rustica. 

Remarcandu-se prin simetrie, intregul design al chiuvetei BLANCOYOVA 6S Silgtanit Puradur II este bazat pe principiul patratelor egale.

Chiuveta BLANCOYOVA Silgranit PuradurII alba, cu tocator lemn frasin   Chiuveta bucatarie BLANCOYOVA Silgranit Puradur II, gri piatra, tocator lemn frasin

Posibilitatea de a pozitiona cuva in stanga sau in dreapta, dimensiuneile generoase a acesteia, existenta picuratorului cu surgere separata, 9 culori de granit, iata cateva motive sa fim impresionati de noua abordare a companiei germane.

O parte din accesoriile personalizate ale chiuvetei sunt incluse in pachetul promo. Tocatorul din lemn de frasin, potrivit perfect picuratorului chiuvetei, caruia i s-au atasat picioruse din plastic, are dimensiuni generoase si un aspect atragator atat pe masa cat si pe picurator. Accesoriile chiuvetei sunt completate de sistemul AQUASTOP ( care permite ridicarea automata a supapei de scurgere a chiuvetei prin rasucirea unui buton inscriptionat Blanco ), un cos multifunctionalSubline Inox, detasabil, cu picioare de cauciuc precum si de un capac ventil CAP FLOW care acopera scurgerea de la chiuveta oferind astfel un aspect elegant cuvei.

Bateria cu design inspirat din natura, BLANCOYOVIS Silgranit Puradur II, este recomandata de  Blanco si de specialistii nostri in materie de design sa fie achizitionata, alaturi de chiuveta BLANCOYOVIS 6S, pentru creerea unui ansamblu armonios si elegant in  bucataria Dumneavoastra.

Chiuveta  BLANCOADON XL 6S Silgranit Puradur II - design cubic, elegant, fascinant, bazat pe principiul simetriei patratelor cu dimensiuni egale, o chiuveta potrivita bucatariilor moderne. Marginea eleganta si geometria cu linii drepte fac trimitere directa la arhitectura moderna. Constructia simetrica, cu zona bateriei amplasata in mijloc si marginile inalte ale cuvei si picuratorului transmit sentimentul de durabilitate si siguranta beneficiarului chiuvetei BLANCOADON XL 6S Silgranit Puradur II. Functionalitatea se imbina armonios cu liniile clare si structurile cubice in zonele mari de lucru.

Chiuveta granit pentru mobila bucatarie, BLANCOADON XL 6S, www.chiuveteonline.tm.ro, Timisoara   Chiuveta granit antracit, Blancoadon xl 6s, www.chiuveteonline.tm.ro, Timisoara

Reversibila si disponibila  in 9 nuante de culoare, chiuveta granit bucatarie BLANCOADON XL 6S este o piesa de arta pentru un centru de spalare cu caracter dintr-o bucatarie mult visata. O parte din accesoriile personalizate ale chiuvetei sunt incluse in pachetul promo: tocatorul din lemn de frasin si sistemul AQUASTOP.

Postat in 2014-11-12 Chiuvete si baterii 0 5198

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul