O POVESTE A CALITATII

O POVESTE A CALITATII

Blanco, unul dintre cei mai importanţi producători la nivel internaţional de chiuvete, cuve, baterii şi sisteme de separare şi de organizare a deşeurilor menajere, celebrează acum 90 de ani de existenţă.

Calendarul evenimentelor aniversare a debutat în cadrul celui mai important eveniment de profil dedicat zonei bucătăriei, Living Kitchen, găzduit de metropola germană Koln, ocazie perfectă pentru prezentarea celor mai noi produse, materiale inovatoare dar şi a celor mai interesante concepte de design.

A story of quality”, motto-ul sub care a stat şi designul ineditului stand de prezentare Blanco, a fost laitmotivul regăsit în colecţiile expuse aici, calitatea fiind atributul ce nu a lipsit niciodată din portofoliul brandului.

Compania germană fondată de Heinrich în Oberderdingen în 1925, prezentă azi în peste 100 de ţări, a lansat aici noile colecţii de chiuvete şi baterii: Andano, Elon, Jaron, Palona, Subline, Zenar, Tolon. Acestea se remarcă atât prin performanţele tehnice, prin măiestria execuţiei cât şi prin design imbatabil.

Printre noutăţile prezentate cu ocazia acestei aniversări chiuvetele realizate din SILGRANIT PuraDur au captat atenţia la LivingKitchen.

Blanco este lider mondial de mai mulţi ani cu acest material revoluţionar, desebit de uşor de întreţinut. În anul 1981, compania Blanco a introdus pentru prima dată aceste chiuvete compozite pe piaţă, o adevărată piatră de hotar în evoluţia chiuvetelor.

Produsele Blanco sunt prezente în România prin Ecorom.

www.blanco-germany.com, www.blanco.ro

Postat in 2015-05-04 de Corina Sfia Targuri si expozitii 0 1631

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0