Cele mai cumpărate

Chiuvete 

  • CHIUVETE DE GRANIT
    CHIUVETE DE GRANIT

    Chiuvete Granit Blanco

    Chiuveta granit bucatarie Blanco: o investitie excelenta pentru o viata intreaga. Calitatea de necontestat a produselor germane este inca o data reflectata in produsele BLANCO,care ofera, implicit, confort si design pentru o bucatarie moderna. Ele impresioneaza prin calitatea deosebita a materialului, varietatea culorilor si estetica superioara.

    Chiuvetele BLANCO SilGranit au caracteristici de neegalat. Materialul SILGRANIT PuraDur II, din care sunt realizate chiuvetele de bucatarie Blanco, este detinator a sapte brevete internationale si numeroase certificari acordate de institutii de standardizare. Proprietatile unice ale acestui material, confera chiuvetelor granit Blanco calitati deosebite de rezistenta mecanica la lovire si zgariere precum si rezistenta termica (de pana la 280°C).

    Este un material foarte fin, igienic, cu o textura care nu se pateaza si care faciliteaza alunecarea cu usurinta a apei rezultate din scurgerea vaselor. Utilizarea pe termen lung, fara grija si intretinerea usoara au determinat beneficiarii de chiuvete bucatarie Blanco sa le recomande cu incredere.

    Daca sunteti nehotarat puteti alege dintre cele 9 culori: antracit, gri piatra, alumetalic, alb, jasmin, sampanie, sand, trufe, cafea, chiuvete cu montare clasica pe blat, montare la nivelul blatului sau sub blat, cuve cu diferite dimeniuni, picurator mic sau mare, clasic sau inclinat, dimensiuni potrivite pentru corpuri mobila drepte sau pe colt. In pachetul de livrare al chiuvetei vor fi incluse, un sistem aqua stop de 3 1/2’’, sifon si cleme.

    Descoperiti gama de chiuvete Blanco din Granit

    Ca si accesorii optionale, in functie de model, se pot adauga la comanda o varietate de accesorii chiuveta bucatarie: un tocator din lemn masiv, capac Ventil CapFlow, un cos de vesela Inox Clasic, etc. Nu uitati de bateriile granit asortate la culoare si/sau recomandate de producator. Achizitionati chiuveta granit preferata din magazinul nostru online, la cel mai bun pret si transport gratuit.

    In secolul vitezei, timpul este extrem de pretios si amenajarile moderne ale spatiilor rezidentiale reflecta tot mai mult personalitatea si unicitatea rezidentilor. Chiuveta este cel mai important loc din mobilerul de bucătărie. Studiile facute pe o multime de bucatarii au demonstrat ca 60% din timpul petrecut in bucatarie, de catre noi, utilizatorii de bucatarii, este dedicat activitatilor care o implica, de aceea ea este considerata punctual central al bucatariei.

    Prepararea mancarii, spălatul si tocatul alimentelor si curatarea spatiului de lucru sunt activitati importante in bucatarie. Iata de ce, Blanco Germania - producatorul de chiuvete de foarte buna calitate, dedica multe resurse  studiului acestor activitati, studiu ce sta la baza productiei de chiuvete bucatarie. De aceea Blanco investeste resurse nelimitate in dezvoltarea si perfectionarea materialelor din care sunt produse chiuvetele si bateriile. Toate acestea sunt in scopul de a va face munca noastra din bucatarie mult mai utila si placuta.

    Chiuvetele BLANCO SilGranit PuraDurII au in compozitie 80% QUARTZ combinat cu compusi acrilici, ceramici si pigmenti de aceeasi culoare, sunt verificate in cele mai mici detalii in laboratoarele Blanco, prelucrate si finisate astfel incat sa impuna standarde de calitate in bucatarie. Calitatea componentelor cofera, pentru chiuveta granit Blanco, caracteristici de neegalat. Granitul SI QUARTZUL sunt roci recunoscute pentru duritatea si rezistenta lor, aceste chiuvete BLANCO SilGranit PuraDurII fiind astfel o investitie garantata pe termen foarte lung.

    Aceste proprietati  oferă ușurință în întreținere și un nivel de rezistență care nu a fost niciodată redat, până acum, pentru chiuvetele compozite colorate. Din experienta celor peste 10 ani de reprezentare pe zona de Vest a Romaniei, cu incredere, enumeram proprietățile SILGRANITului:

    1. ușurință remarcabilă la igienizare si îngrijire

    2. durabilitate superioară (locul 7 in scara duritatilor MONS)

    3. aspect natural, ca de piatră, culori foarte moderne

    4. rezistență remarcabila la zgârieturi

    5. rezistență de neegalat la spargere

    6. rezistență la căldură (până la 280 °C)

    7. potrivit 100% pentru uz alimentar

    8. rezistență 100% la acizi casnici

    9. 100% nu se decolorează (nici macar sub actiunea razelor solare)

    Pe lângă un design remarcabil, utilizarea optima a spațiului, modelul ergonomic și ușurința curățării sunt beneficii pe care Blanco le livreaza in pachet, odata cu produsul dorit. O chiuvetă din Silgranit PutaDurII se integrează perfect în orice amenajare.

    Disponibile mai multe culori moderne si extrem de multe modele, cu linii drepte sau curbe, chiuvetele bucatarie Blanco ofera spatiu generos. De aceea, combinația potrivită de set chiuvetă și baterie, creează o ambianță care se potrivește fiecarui stil de viață din orice casă.

    Important este ca, atunci cand definim modelul de chiuveta din mobila de bucatarie, sa tinem cont de posibilitatilea de montare pe blat, sub blat sau la acelaşi nivel cu blatul pentru ca alegerea sa fie cu adevarat  personalizata. Nu uitati sa luati in considerare, pentru un plus de confort si utilitate, si dotarea chiuvetelor cu dozatoare de detergent lichid vase, tocatoare si/sau cosuri pentru cuvele chiuvetelor, etc. Astfel, Blanco si Protégé Parol dovedesc ca au ca obiectiv comun grija permanenta pentru nevoile si confortul Dumneavoastra, dragi beneficiari de bucatarii.

  • CHIUVETE INOX
    CHIUVETE INOX

    Chiuvete inox Blanco

    Va prezentam si va oferim, in magazinul nostru online, chiuvete BLANCO fabricate din trei tipuri de materiale, care se potrivesc fiecarei dimensiuni de corp mobilier si de corp de colt din mobila de bucatarie. Cu o gama extrem de variata de produse BLANCO: chiuvete, baterii (robineti), dozatoare de sapun lichid, se poate realiza absolut orice tip de bucatarie. BLANCO utilizeaza numai materiale de inalta calitate in procesul de productie. Pentru chiuvetele de inox se foloseste tabla din otel inoxidabil 18/10 (DIN-NORM 1.4301). Standardul DIN-NORM 1.4301 se refera doar la produsele de inalta calitate, astfel ca nivelul calitatii si functionalitatii produselor BLANCO se regaseste la toate tipurile de produse.

    Noi am luat in considerare ca, in secolul vitezei, timpul este pretios , iar amenajarile spatiilor rezidentiale reflecta tot mai mult personalitatea si unicitatea locatarilor. De aceea am pregatit o selectie de produse care tin cont de solicitarile Dumneavoastra privind de functionalitatea, durabilitatea in utilizare, ergonomia si a optiunilor in materie de design. Fiindca chiuveta Blanco din inox este cel mai important loc din mobilerul de bucătărie, studiile au demonstrat ca 60% din timpul petrecut in bucatarie, de catre noi utilizatorii de bucatarii, este dedicat activitatilor care o vizeaza. Prepararea hranei, spălatul / tocatul alimentelor si igienizarea spatiului de lucru sunt sarcini importante, care ar trebui să fie făcute cât mai eficient posibil și pe care nici un aparat din bucătărie nu le poate face pentru noi. Iata de ce, Blanco Germania - producatorul de chiuvete de foarte buna calitate, dedica multe resurse  studiului acestor activitati, studiu ce sta la baza productiei de chiuvete bucatarie, investind resurse importante in dezvoltarea si perfectionarea materialelor din care sunt produse chiuvetele si bateriile in scopul de a va face munca noastra din bucatarie mult mai placuta.

    Gama de chiuvete Blanco din inox

    BLANCO folosește numai aliaj din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate pentru a satisface cel mai înalt standard posibil. INOX-ul 18/10, materialul din care sunt produse chiuvete inox Blanco, este verificat in cele mai mici detalii in laboratoarele Blanco, prelucrat si finisat astfel incat sa impuna standarde de calitate in bucatarie. Pe lângă un design remarcabil, utilizarea optima a spațiului, modelul ergonomic și ușurința curățării sunt beneficii pe care Blanco le livreaza in pachet, odata cu produsul dorit. O chiuvetă din inox de la Blanco se integrează frumos în orice bucătărie - inoxul este mai bun decât aproape orice alt material. Acesta este rezistent la acizi (ex. acid citric, acid acetic),la pete cauzate de cafea sau anumite tipuri de fructe, caldura, potrivit pentru uz alimentar, inoxidabil, nu se decoloreaza si usor de intretinut (inoxul Blanco isi pastreaza stralucirea timp indelungat cu un minim de ingrijire si folosind produse de curatare normale). Disponibile mai multe finisaje moderne (inox satin lucios, inox cu aspect periat sau leinen)  si extrem de multe modele, cu linii drepte sau curbe, chiuvetele bucatarie Blanco ofera spatiu generos. De aceea, combinația potrivită de set chiuvetă și baterie, creează o ambianță care se potrivește fiecarui stil de viață din orice casă. Important este ca, atunci cand definim modelul de chiuveta din mobila de bucatarie, sa tinem cont de posibilitatilea de montare pe blat, sub blat sau la acelaşi nivel cu blatul pentru ca alegerea sa fie cu adevarat  personalizata. Nu uitati sa luati in considerare, pentru un plus de confort si utilitate, si dotarea chiuvetelor cu dozatoare de detergent lichid vase, tocatoare si/sau cosuri pentru cuvele chiuvetelor, etc. Astfel, Blanco si Protégé Parol dovedesc ca au ca obiectiv comun grija permanenta pentru nevoile si confortul Dumneavoastra, dragi beneficiari de bucatarii.

Chiuvete bucatarie Blanco

Tendinta in amenajarea spatiului personal, in secolul 21,  este de a reflecta in acesta personalitatea individului. Timpul are o alta valoare si se deruleaza cu alta viteza. Luind in considerare aceste aspect, am pregatit  o selectie de produse care tin cont de solicitarile Dumneavoastra privind de functionalitatea, durabilitatea in utilizare, ergonomia si a optiunilor in materie de design. Fiindca chiuveta este cel mai important loc din mobilerul de bucătărie, 60% din timpul petrecut in bucatarie de catre noi, utilizatorii de bucatarii, este dedicat activitatilor care o implica. Prepararea hranei, spălatul și tocatul alimentelor sunt sarcini importante, care ar trebui să fie făcute cât mai eficient posibil și pe care nici un aparat din bucătărie nu le poate face pentru noi. Iata de ce producătorul german de top Blanco dedica multe resurse  studiului acestor activitati, studiu ce sta la baza productiei de chiuvete bucatarie. Acesta investeste resurse importante in dezvoltarea si perfectionarea materialelor din care sunt produse chiuvetele si bateriile in scopul de a va face munca noastra din bucatarie mult mai placuta. SilgranitPuradurII sau INOX-ul sunt materiale verificate in cele mai mici detalii si prelucrate astfel incat sa impuna standarde de calitate in bucatarie. Pe lângă un design remarcabil, utilizarea optima a spațiului, designul ergonomic și ușurința curățării sunt beneficii pe care Blanco livreaza la pachet cu produsul.

Suprafata extrem de fina a materialului compozit (80% Quartz) - SilgranitPuradur II (cu formula brevetata de protectie a igienei) face din curatarea chiuvetei un proces foarte usor, in timp ce pericolul aparitiei bacteriilor si al depunerilor de murdarie in zona pentru gatit se reduce catre valori minime datorita conceptului Hygiene+Plus. Acest material compozit are o rezistenta foarte mare la impact si la zgarieturi, la expunerea la temperaturi foarte ridicate (280 grade Celsius). Disponibile in zece culori moderne si extrem de multe modele, cu linii drepte si/sau curbe, chiuvetele bucatarie Blanco ofera spatiu generos. De aceea combinația potrivită de set chiuvetă și baterie creează o ambianță care se potrivește oricărui stil de viață din orice casă.

Gama variata de chiuvete Blanco

Optiunile Dumneavoastra se pot indrepta spre chiuvete inox – pentru un design clasic – sau chiuvete granit – pentru durabilitate, diversitate coloristica, creativitate si  inovatie a modelelor. De subliniat sunt si posibilitatile de montare pe blat, sub blat sau la acelaşi nivel cu blatul pentru alegeri personalizate precum si posibilitatea de accesorizare complexa a chiuvetelor cu dozatoare de detergent lichid vase, tocatoare si/sau cosuri pentru cuvele chiuvetelor, etc.

Astfel Blanco dovedeste grija permanenta pentru nevoile si confortul beneficiarilor de bucatarii.

Compara 0