Sfaturi pentru alegerea unei chiuvete perfecte - de la Blanco, prin Protege Parol

Pentru că o mare parte a vieții noastre și a celor dragi nouă este strâns legată de bucătărie, este important ca timpul pe care îl petrecem în acest spațiu să fie folosit într-un mod eficient și totodată plăcut. Iar, în contextul în care 60% din activitățile din bucătărie se desfășoară în jurul chiuvetei, trebuie să știm cum o putem alege pe cea care să se potrivească stilului de viață pe care îl avem, pentru a ne fi de un real folos.

Utilizare eficientă a spațiului, design ergonomic și întreținere ușoară – toate caracteristicile pe care o chiuvetă ar trebui să le aibă sunt întrunite în oricare dintre modelele de la Blanco. Bineînțeles, cu plusul caracteristic – designul aparte. Așadar, fie că ne dorim o chiuvetă Blanco din granit sau una din inox, ne putem baza întotdeauna pe fapul că ambele variante sunt rezultatele unor îndelungate studii și teste.

Prin cercetările lor, inginerii de la Blanco au găsit răspunsurile la cerințele esențiale pe care o chiuvetă ar trebui să le îndeplinească și le-au integrat în toate modelele:

- Utilizarea optimă a spațiilor pentru un grad ridicat de confort – Blanco oferă soluții pentru orice dimensiune de cuvă.

- Ergonomie și funcționalitate – cuva principală, cea secundară și accesoriile sunt create pentru a se potrivi perfect.                        Chiuvete BLANCO 1                          Chiuvete BLANCO 2

- Întreținere ușoară – suprafețele chiuvetelor și ale bateriilor sunt foarte ușor de întreținut datorită materialelor din care sunt realizate. Iar pentru curățarea acestora, Blanco a create produse speciale, precum Blanko Antikalk (pentru îndepărtarea calcarului) si Blanco Clean. 

- Accesorii care să îi lărgească funcțiile – pentru oricare dintre chiuvetele Blanco există numeroase accesorii asortabile, special create pentru eficientizarea timpului petrecut în bucătărie: coșuri multifuncționale, filtre pentru impurități, organizatoare pentru spațiul de sub chiuvetă, coșuri de gunoi, tocătoare de resturi, dozatoare pentru detergentul lichid etc.

   Chiuvete BLANCO 3                    Chiuvete BLANCO 5                    Chiuvete BLANCO 6          

- Combinații potrivite de culori – chiuvetele și robineții Blanco din Silgranit există într-o mulțime de nuanțe potrivite pentru fiecare stil de design interior.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care Blanco le poate aduce în orice locuință prin chiuveteonline.tm.ro – locul creat de Protege Parol, în care găsești armonia perfectă între aspect și calitate, gata pentru a fi livrată la tine în bucătărie. Pentru mai multe detalii despre chiuvetele Blanco, așteptăm să ne contactați – vanzari@protege.ro

Sursă imagini: www.blanco-germany.com

Postat in 2015-09-01 Informatii utile 0 2206

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul