Cum poti castiga o chiuveta FAT din GRANIXIT de la Protege Parol

Cum poti castiga o chiuveta FAT din GRANIXIT de la Protege Parol

Protege Parol iti ofera sansa de a castiga o chiuveta FAT din GRANIXIT (in valoare de 820 lei), care sa se potriveasca pana in cele mai mici detalii bucatariei tale!

Tot ce ai de facut este:

1. Sa intri pe pagina de Facebook Protege Parol.

2. Sa alegi dimensiunea si culoarea chiuvetei FAT din GRANIXIT, pe care sa le mentionezi in commentul de la postarea concursului:

Trei dimensiuni disponibile (lungime exterioara / latime exterioara / adancime cuva):
Dimensiune 1: 95 x 49 x 21 cm
Dimensiune 2: 90 x 49 x 21 cm
Dimensiune 3: 80 x 49 x 21 cm

52 de culori pe care le regasesti in paletarul de la acest link.

3. Sa urmezi cei trei pasi din descrierea concursului, iar in data de 14.04.2016, vei afla daca chiuveta FAT din GRANIXIT aleasa va ajunge la tine in bucatarie.

*Perioada concursului: 01.04.2016 – 14.04.2016

Despre chiuvetele FAT din GRANIXIT

Intreaga gama de chiuvete este realizata intr-o mare varietate de culori din material de compozit de marmura sau granit. Stratul lucios “Gel Coat” aplicat pe suprafata chiuvetelor le ofera unele caracteristici aparte: o foarte mare rezistenta chimica, garantia unei curatari usoare si temeinice, scurgere foarte facila a apei si rezistenta in timp la actiuni de uzura. Totusi trebuie tinut cont de faptul ca acest tratament reduce rezistenta la atacuri mecanice dure asupra chiuvetei. Acest gel face parte din rasinile poliesterice, care dupa un anume tratament si termic, capata o rezistenta deosebita.

Chiuvetele FAT sunt probabil singurele chiuvete antibacteriene existente datorita gelului special aplicat ce fac imposibila fixarea si dezvoltarea bacteriilor pe suprafata acestora. Pentru a asigura aceasta proprietate aparte, ciuvetele nu au prevazuta evacuarea de preaplin. Aceasta evacuare este o zona propice pentru dezvoltarea bacteriilor si imposibil de igenizat complet.

Acestea fiind anuntate, va invitam sa aflati mai multe detalii despre caracteristicile chiuvetelor FAT si gama de produse FAT disponibila in magazinul online.

Postat in 2016-04-01 Informatii utile 0 2594

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul