Chiuvete BLANCO XL - mai mult spatiu, mai multa libertate de miscare

Atunci când gatim, spalam vasele sau pur si simplu facem ordine in bucatarie, o mare parte din timp il petrecem in jurul chiuvetei. In toate aceste momente, pentru eficientizarea timpului, avem nevoie de libertate de miscare, adica de suficient spatiu care sa ne permita sa jonglam intre o sarcina sau alta. Fiindca inginerii de la BLANCO se axeaza pe intelegerea acestor nevoi de baza si cauta in permanentă solutii care sa vina in intampinarea lor, au dezvoltat o gama variata de chiuvete XL, din inox sau Silgranit, in diverse forme și culori.

Gama de chiuvete BLANCO XL ofera mai mult spatiu, mai multa flexibilitate si o mai buna organizare in cea mai utilizata zona din bucatarie.

   

Mai mult spatiu

Datorita cuvelor mari, o chiuveta BLANCO XL nu doar ca are capacitatea de a depozita mai multe farfurii murdare in timpul gatitului, ci permite si spalarea cu usurinta a recipientelor mari, de multe ori o adevarata provocare.

     

Mai multa organizare

Pentru a ne bucura cum se cuvine de placerea gatitului si a nu ne consuma timpul petrecut in bucatarie pe gestionarea sarcinilor, avem nevoie ca inaintea, in timpul si dupa prepararea mesei sa beneficiem de ustensilele potrivite. Accesoriile pe care le au chiuvetele XL (tocatoare, strecuratoare, recipiente multifunctionale) permit o mai buna organizare.

   

Mai multa libertate de miscare

Mai ales atunci cand suntem in graba, avem nevoie locul in care ne desfasuram sa ne foloseasca pentru mai multe sarcini in acelasi timp. Datorita cuvelor și accesoriilor pe care le au chiuvetele BLANCO XL, ne putem bucura de mai multa libertate de miscare intre o sarcina si cealalta.

Variatele metode prin care chiuvetele BLANCO XL pot fi instalate confera o si mai mare libertate in ceea ce priveste designul.

Exemple perfecte a ceea ce inseamna o chiuveta XL

Mai multe detalii despre fiecare chiuveta XL puteti gasi accesand catalogul cu promotii disponibile in showroom. Pentru informatii suplimentare, echipa Protege Parol este pregatita sa va raspunda la vanzari@protege.ro / 0256 226 942.

BLANCO ANDANO XL 6 S

BLANCO ADON XL 6 S

BLANCO ELON XL 8 S

BLANCO ELON XL 6 S

Postat in 2016-10-11 Informatii utile 0 3470

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul