Promotii chiuvete, accesorii si electrocasnice disponibile in showroom

Dupa cum sustinem de fiecare data si dupa cum BLANCO ne dovedeste continuu, chiuvetele si accesoriile pe care pe care le oferim nu se rezuma doar la o inalta calitate, ci aduc si un design aparte, transpus intr-o mare varietate de forme sau culori. Iar pentru a dovedi acest lucru, noi, Protege Parol, nu ne rezumam doar la oferirea acestor produse prin intermediul magazinului online, ci le aducem mai aproape de tine si prin catalogul online din site-ul nostru general de prezentare.

Astfel ca, accesand sectiunea de promotii vei gasi catalogul de promotii chiuvete, accesorii si electrocasnice disponibile doar in showroom-urile de prezentare. Acolo vei avea de ales dintr-o mare varietate de chiuvete, toate la preturi promotionale.

Atentie! Aceste promotii chiuvete, accesorii si electrocasnice nu sunt disponibile pentru comenzi online, de ele putand sa beneficiezi numai in showroom-uri. Motiv pentru care am creat urmatoarea strategie, ca produsele pe care ti le doresti sa ajunga direct la tine:


1. Intra pe protege.ro, sectiunea promotii, si alege dintre o mulțime de chiuvete, electrocasnice si pachete promotionale de la renumiti producatori precum BLANCO Germania si Smeg Italia. Toate la preturi reduse!
2. Iar pentru ca de aceste promotii poti beneficia doar in showroom-uri, vino la sediul Protege Parol din Timisoara, strada Martir Cernaianu numarul 11, ca sa ne spui ce iti doresti. Pentru detalii, scrie-ne la vanzari@protege.ro sau contacteaza-ne la unul dintre numerele de telefon: 0256 226 942 / 0751 307 310 / 0751 307 312.

Mai mult decat atat, in cadrul aceleiasi sectiuni, vei gasi disponibile si alte cataloage de promotii chiuvete, accesorii si electrocasnice, grupate in pachete complete pentru bucatarie. Acestea pot fi comandate direct din magazinul online, accesand urmatoarele linkuri:

  • Promotii chiuvete si electrocasnice, grupate in pachete complete – disponibile pentru comanda in magazinul online.

  • Promotii chiuvete si baterii, grupate in pachete – disponibile pentru comanda in magazinul online.

Acestea fiind anuntate, va invitam sa aflati mai multe detalii despre calitatea produselor si serviciilor pe care Protege Parol le recomanda si sa vizionati si restul cataloagelor online aici.
Iar pentru alte produse si promotii disponibile, accesati magazinele noastre online: chiuvete.tm.ro | eshop.protege.ro  

Postat in 2016-07-29 Chiuvete si baterii, Promotii si Reduceri 0 2402

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul