Cum sa ne ingrijim corespunzator chiuveta. Ingrijire chiuveta din granit/ Ingrijire chiuveta din inox

Indiferent ca este din Silgranit sau inox, o chiuveta trebuie ingrijita corespunzator pentru a o pastra cat mai mult timp. In functie de materialul din care este alcatuita, pentru intretinerea ei exista tehnici si produse speciale de ingrijire.

Ingrijire chiuveta din Silgranit

Deosebitele calitati ale Silgranitului se remarca si din punt de vedere al ingrijirii. Materialul dezvoltat de BLANCO contine substante care inlatura apa si murdaria, care sunt aduse la suprafata de fiecare data cand chiuveta este curatata. Aceasta ofera protectie permanenta impotriva depunerilor de calcar si petelor, iar astfel ingrijirea chiuvetei se va face cu usurinta maxima.

De obicei, in cazul chiuvetelor din Silgranit, este suficienta o carpa umeda pentru a mentine chiuveta curata. In cazul in care exista semne mai persistente acestea pot fi indepartate cu usurinta cu un burete umed.

Uneori, in cazurile in care nu sunt indepartate la timp, se mai intampla ca pe chiuvete sa se formeze depuneri de calcar sau depozite de murdarie, dar si pentru acestea BLANCO are  o solutie foarte simpla: utilizarea BLANCO ACTIV sau a oricarui detergent comercial standard pentru spalat, acid acetic sau produse de curatare de uz casnic cu oxigen activ.

Ingrijire chiuveta din inox

In cazul chivetelor din inox este necesara o atentie mai mare. Ele trebuie sa fie intotdeauna sterse cu o carpa moale dupa fiecare utilizare pana este complet uscata. Asta deoarece nu trebuie sa i se permita calcarului nici macar sa se aseze pe suprafata.

Pentru curatarea intensiva si pentru reimprospatarea suprafetei unei chiuvete din inox este indicat Blancopolish. Aceasta solutie indeparteaza foarte usor semnele minore de uzura si ajuta la prevenirea urmelor si noilor mizerii.

Fiecare dintre noi are in bucatarie materiale mai tari decat inoxul, materiale care prin natura lor pot lasa urme la utilizare.

In speranta ca indicatiile noastre v-au fost de folos, va invitam sa aflati mai multe detalii legate de aparitia, combaterea si prevenirea calcarului, inamicul din bucatarie contra caruia trebuie luate masuri serioase. Pentru orice alte sfaturi, nu ezitati sa ne contactati la vanzari@protege.ro sau 0256 248 648.

Postat in 2017-02-16 Informatii utile 0 3364

Lasa un comentariuLeave a Reply

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.

Arhiva

Categorii

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cautare blog

Compara 0
Anterior
Urmatorul